ZAKAJ IZBRATI NAS?

Dobro vprašanje. Tule so trije najboljši razlogi...

1. Lokacija, Lokacija, Lokacija

Prepričani smo, da smo našli Meko helismučanja. Ne poznamo nobenega kraja na svetu, ki bi bil primerljiv po sami velikosti, raznolikosti terenov in stalnosti snežnih razmer. Pristanemo visoko v hribih, smučanje pa se konča daleč pod gozdno mejo, globoko na dnu dolin. Urežite zavoje po debeli odeji pršiča, obdani z osupljivimi vršaci. Če se vreme poslabša, lahko skočimo na eno od številnih gozdnih prog, kjer je globok sneg zaščiten pred vremenskimi vplivi.

2. Paketi z Majhnimi Skupinami

Glede na to, da je helismučanje najboljše v majhnih skupinah, smučamo s samo 4 gosti na skupino. Na teh temeljih smo zgradili agencijo Last Frontier. Poleg tega, da boste imeli svoje sveže linije, imate več možnosti, da boste smučali v tempu, ki vam ustreza. Nekateri radi smučajo lagodno, uživajo v razgledih in veliko fotografirajo, drugi pa si raje enostavno pripnejo smuči in se poženejo v dolino! Enostavno: manj ljudi v helikopterju pomeni več možnosti za vas.

Ko smo izstopili iz helikopterja in zagledali obsežna prostranstva za nepozabno smučanja ter neskončne terene Ripley Creeka, je bil zame to brez dvoma eden vrhuncev lanskega leta. Bil sem vznemirjen in v zanosu. Po 10 dneh sem imel občutek, da sem izkusil šele kanček vsega in komaj čakam na naslednjo možnost.

Adam Clark, North Face / TGR Fotograf

3. Ljudje

Naše mnenje je res pristransko, ampak menimo, da imamo najboljše od najboljšega. Ne gre samo za kombinacijo njihovih izkušenj in usposobljenosti. Vodniki niso samo zato, da skrbijo za varnost, ampak tudi zato, da vam pokažejo, kako uživati. To so ljudje, ki bi jih izbrali za pot v gore, če bi morali izbirati.

heli skiing british columbia