MNENJA UDELEŽENCEV

Citati nekaterih ljudi, ki jih morda poznate, in nekaterih, ki jih morda ne...

Če želite veliko višinskih metrov in vrhunske storitve, pojdite v Bell 2. Čisto preprosto. Tereni, hrana in namestitev ne bi mogli biti boljši. Riple Creek nudi izjemno helismučarsko dogodivščino, daleč od vsega. Potoval sem že po vsem svetu in lahko rečem, da Ripley nudi eno izmed najboljših smučarskih pustolovščin, kar jih obstaja. Proge so ogromne in občutku samote ni para. Mesto Stewart in bližnji Hyder na Aljaski sta tipični severni mesteci in povsem drugačni od tega, kar ste že videli.

Todd Jones: Filmski producent in soustanovitelj podjetja Teton Gravity Research

Smučanje je zelo podobno temu, kar sem doživel na Aljaski, a imajo veliko več možnosti za smučanje na mirujoče dneve (v slabem vremenu). Mnoge proge med drevesi so začinjene z obilico dodatkov, kot so pečine in snežne blazine (pillow walls, pillow poppers). Glede na to, da je območje veliko za četrtino Švice, smo se ga komaj dotaknili.

Seth Morrison: Smučarska legenda

Ko smo izstopili iz helikopterja in zagledali obsežna prostranstva za nepozabno smučanja ter neskončne terene Ripley Creeka, je bil zame to brez dvoma eden vrhuncev lanskega leta. Bil sem vznemirjen in v zanosu. Po 10 dneh sem imel občutek, da sem izkusil šele kanček vsega in komaj čakam na naslednjo možnost.

Adam Clark, North Face / fotograf pri TGR

Vsi smo sanjali o nečem takem vse od 70. let, ko so se nam cedile sline ob filmih Warrena Millerja. Prostrane nedotaknjene kotanje, velike za povprečno avstralsko smučišče, in LF nam omogočajo, da to doživimo. Poleg tega je k nepozabnosti doživetja pripomoglo osebje LF. Mislim, da so našli idealen model: zanimiva koča, odlična hrana in osebje ter NOBENE zadržanosti. Hvala za vse – zelo profesionalno – pridite in nas obiščite.

S. Andrea: Gost

To so bile moje sanje in izpadlo je celo bolje, kot sem si predstavljal.
Tako sem žalosten, da sta oba dneva minila – hvala vsem vam // to je bila bomba!! - sedaj sem zasvojen in razvajen za celo življenje!!

Anonimen: Gost

Smučam – prišel sem smučat in dobil sem smučanje – najboljše počitnice v življenju!
Hvala za vse - zelo profesionalno - obiščite nas v Aspnu.

J. Martin: Gost

Ta teden je pomenil izpolnitev mojih 30-letnih sanj! Popolnoma sem navdušen nad vašo organizacijo in sodelavci. Stokrat hvala za tako lepo skrb za nas in da ste mi omogočili izpolnitev mojih sanj!

S. Moore: Gost

Hrana je odlična. Delal sem v nekaterih najboljših hotelih in na turističnih ladjah in moram reči, da to osebje res poskrbi za idealen zaključek dneva – hvala vam.

A. Reeves: Gost